Lag » SENIOR » Menn senior A

A-lag 2013

A-laget 2012

Treningsleir 2013

På grunn av dårlig internett forbindelser på hotellet ble det det dessverre ikke noe av de planlegte reisebrevene fra Treningsleiren i Tyrkia. For øvrig var det en kjempe flott tur både treningsmessig og sosialt.

Turen startet bra, alle kom gjennom sikkerhetskontrollen og ingen forsinkelser på Gardermoen. Dette lovet jo godt for resten av treningsleiren.

Hotellet var helt topp og flere(de mest meriterte) fikk «konge» rom med to soverom og greier…
Om det er de mest meriterte diskuteres, men de som fikk disse rommene velger å tro det selv i alle fall.

Banene (naturgress) var veldig bra og her ble det avholdt 11 treningsøkter i løpet av uka.

Været kan vi ikke klage på da vi kun hadde en halv dag med regn. Solen tittet frem stort sett hver dag og temperaturen viste to av dagene 24 grader.

4 stykker var uheldige å ble litt syke, men de fleste kom seg fort etter en natt "på WC"..

Vi takker Absolutt Sportsreiser og Detur for god oppfølging og en godt tilrettelagt uke.