Nyheter » 2016 » April » Tap på Marienlyst

Tap på Marienlyst

26.04.2016

Vestfossen gjestet ungguttene fra Gulskogen, men måtte plukke for mange baller ut av eget nett.

SIF 3 - Vestfossen

4 – 3

Vestfossen slipper inn for lette mål også i denne kampen. Da ender det dessverre med negativ målscore til slutt. Det stod 2-2 til pause, men begge mål imot må sies å være tabber. På den første er det frispark fra 17-18 meter etter 13 minutter. Mur stilles opp, men keeper ser ut til å stå i feil hjørne. Stang inn i motsatt, høyre, hjørne. Anders Torgersen utligner for Vestfossen med en flott heading når halvtimen er gått.  Steffen har en flott redning etter 25 min, og så gir Edvinas VIF ledelsen fra kort hold i det 38. min etter et flott angrep og innlegg fra Armann. Men SIF scorer på en lobb like etter. 2-2 ved pause.

I andre omgang går SIF i ledelsen etter 6 min etter flott gjennomspill, først lobb i tverrligger og deretter retur som går mellom beina på keeper. 3-2.

Edvinas skyter like etter pause over fra 7-8 meter, en stor målsjanse, og samme mann bommer på et flatt innlegg foran mål når en time er spilt. Vegard skyter i stolpen etter en corner to min seinere. Men i stedet for utligning øker SIF til 4-2. De får også et offsidemål annullert etter dette. Edvinas gir oss et nytt håp med heading i mål når litt over 10 min gjenstår. Dessverre klarer ikke gutta å mobilisere nok til å få med 1. poeng.

VIF stilte med dette laget:

Steffen, Vegard U., Anders., Jonas, Hikki, Pete, Armann, Prince, Martin, Kim, Edwinas.

Innbyttere: Jon A., Adnan, Fredrik Haugen (58.min for Jonas), Henrik, Niklas.

Gule kort: Prince, Vegard, Kim, Pete, Edwinas, Armann.