Nyheter » 2016 » August » Nye spillere i Vestfossen

Nye spillere i Vestfossen

08.08.2016

I løpet av vinteren og våren har det kommet til flere forsterkninger Vestfossens A-Stall. Her får du en liten presentasjon av de

Kim V. Berntzen

Kim har for Vestfossenpatrioter rukket å bli et kjent ansikt.
24 åringen er en spiss som har gode avslutningsegenskaper og ser ut til å dukke opp til riktig tid foran mål ofte for Vestfossen denne sesongen. Allerede denne sesongen har han notert seg for 10 mål, og det kun litt over halvveis i årets 3.divisjon avd. 4.

Han kom fra Birkebeineren etter å ha båret kapteinsbindet i sin siste sesong for klubben.

Selv sier Kim at han synes det har vært givende å komme til Vestfossen.
"Det har gitt meg masse motivasjon og selvtillit. Vi er en fin gruppe der alle vil finne, noe som merkes på både kampdag og på trening. Samtidig som vi ved siden av er en stor kameratgjeng!"

Anders Torgersen

Torgersen kom til klubben etter en pause fra sin aktive fotballkarriere. Han var likevel veldig deltagende i Buskerud fotballen, da han brukte de snaut to årene med pause på å trene Mjøndalens rekrutter.

Anders er en målfarlig midtstopper som man helst ikke bør slippe markering på ved døballsituasjoner. I år har han blitt kåret til Vestfossens beste ved to anledninger og har tidvis vist et solid stopperspill som tilhører i divisjoner høyere enn 3.

Selv synes han det har vært gøy å komme igang med fotball igjen.
"Jeg har savnet det å spille viktige kamper og å kjempe om poeng. Det er moro at vi har kommet oss gjennom den tunge perioden vi havnet i, i starten av sesongen. Forhåpentligvis blir det moro også fremover!"

Eirik Johannessen

Keepertalentet Eirik Johannessen kom fra Strømsgodset like før sesongen 2016 skulle sparkes igang. Etter å ha slitt med brudd i både fingre og armer, var han omsider klar for match i april.
Eirik er en keeper med gode forutsetninger for å ta steget opp til elitefotball i fremtiden. Han har en ekstrem rekkevidde og et tilslag som ikke er mange forunt. Han har denne sesongen vartet opp med solid keeperspill og har ved flere anledninger reddet  viktige poeng i Vestfossens reise mot å holde plassen i 3.divisjon.

Selv synes han det var annerledes å gå fra en toppklubb til en breddeklubb med tanke på treninger.
"Treningene er bra! Vestfosssen er et mye bedre lag enn det jeg trodde og føler valget ved å komme hit var riktig!"

Fredrik T. Haugen

Fredrik er en spiller som kan bekle de fleste posisjoner på banen. Han kom tilbake til Vestfossen etter et opphold i Mjøndalen IF. Fredrik har et tungt skudd og er fysisk robust. Han debuterte også i 3.divisjon denne sesongen og har tatt godt vare på sine sjanser. Vi gleder oss til å se hva mer vi kan vente fra unggutten i fremtiden!

Emil Ruud

Emil kom tilbake til Vestfossen i sommer etter et opphold på et av Mjøndalens bedre aldersbestemte lag. Han har taklet overgangen til seniorfotball godt på treninger siden og i sin første prøvelse i Vestfossendrakta, scoret han i 4-4 oppgjøret mot Drøbak-Frogn. Emil er en spiller som kan bekle alle posisjoner bredt i banen. Han har god fart og avslutningsegenskaper som gjør han målfarlig. Vi gleder oss til å se mer fra Emil!

Prods Kristian Brattgjerd

Prods er Vestfossens ferskeste signering. Forsvarspilleren har vist at det bor masse fotball i han på treninger, og fikk sin Debut hjemme mot Holmen i 6-1 seieren på Strandajordet Gress. Der viste han at han tilhører på nivået og at han har mye bra å bidra med! Tidligere har han spilt for Byåsen, men har gått skole på Notodden og har nå flyttet til Vestfossen. Vi gleder oss over å ha Prods i våre rekker og gleder oss spent på hva han kan tilby!