Nyheter » 2016 » Desember » Ny forhandler

Ny forhandler

11.12.2016

Fotballgruppa fortsetter med Joma gjennom forhandler Club Assist.

Fotballgruppa har inngått samarbeidsavtalesavtale med Club Assist. Avtalen er en prolongering eller "videreføring" av avtale med tidligere forhandler og gjelder for samme tidsrom. Tidligere avtale var en 3-årig avtale 2016-2018.

Som før er det nettbestilling av utstyr. Utstyret bestilles via egen "klubbside" for Vestfossen på Club Assist sin hjemmeside.

En endring er gjort i forhold til utlevering av bestilt utstyr. Isteden for at utstyr blir sendt pr post blir dette nå levert på klubbhuset til avtalte tider.

Leveringstid enkeltbestillinger fra klubbkolleksjon 5-7 dager.

Leveringstid bestillinger andre produkter 14 dager.

Levering av utstyr til klubb vil skje hver 14. dag eller etter behov.

Når det står levering av utstyr til klubb vil det si at utstyr blir levert og kan hentes på Klubbhuset (Strandajordet) til avtalte tider, så sant ikke annet er avtalt med vår utstyrsansvarlig.