Nyheter » 2016 » Juli » Vestfossen gikk seirende ut av lokaloppgjøret!

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | Mars - April - Mai - Juni - Juli - August - November - Desember

Vestfossen gikk seirende ut av lokaloppgjøret!

01.07.2016

A-lagsgutta tar en velfortjent ferie etter 4-1 seier, hjemme mot Kongsberg IF

Vestfossen IF - Kongsberg IF
4-1 (3-0)
Strandajordet Gress
Tilskuere: 150

Det ble som vi forventet på Strandajordet i går.
Kongsberg kom på banen uten noe særlig å tape og alt å vinne i frastjele oss 3 poeng.
Kampen åpnet tett med mange brudd i spillet takket være klarreringer ut mot siden og sene taklinger i det dyvåte gresset.

I det 4. minutt spiller Vestfossen fint opp på høyresiden, hvor ballen blir tredd ned langs siden til Martin Torgersen. Han får dratt vekk sin markering og slått en god pasning inn foran mål hvor målgarantisten Edvinas Blazyz venter. 1-0, Vestfossen og vi har fått akkurat den starten vi ønsket.
 

Videre blir kampen preget av kaotiske situasjoner uten samspill og evne til å kombinere pent spill. 
Vestfossen klarer likevel å klamre seg til et slags grep om kampen og hadde ballen i lengre perioder enn det Kongsberg evnet. 
Dette resulterte i scoring i det 18. minutt hvor vi vinner et frispark oppe på Kongsbergs banehalvdel. Etter at frisparket er slått går Hicci i bakken og dommeren peker kanskje noe overraskende på straffemerket. Igjen er det Edvinas som setter ballen i nota og vi leder 2-0.

Etter at Martin Torgersen forlot banen med skade etter 1-0 scoringer blir det gjort noen justeringer. Niclas Holtungen kommer inn på backplass og Endre Arntzen blir flyttet ut på høyreflanken. Der gjør han seg på ingen måte bort og i det 24. minutt slår han en mesterlig pasning bak forsvaret til Kongsberg som fortsatt rygger. Dette utnytter Edvinas igjen og øker til 3-0. 
 

Etter pause kommer Kongsberg med noe mer trøkk og er innstilit på en tidlig scoring, den lar likevel vente på seg og kommer ikke før i det 60. minutt. Niclas blir utfordret langs vår venstreside og må takle innen egen sekstenmeter, dommeren peker igjen på straffemerket. Jørgen Albertsen, den tidligere Vestfossenspilleren reduserer til 3-1. 

I denne perioden er vi flinke til å beholde roen og lar ikke Kongsberg komme til så mange sjanser. I stedet er det vi som kombinerer fint og setter opp Arntzen på vår høyreside gjentatte ganger. Det resulterer i farligheter hver gang og i det 70. minutt får vi utteling. Et helhjertet løp på bakre stolpe gjør at Hicci enkelt kan sette inn 4-1 og punktere kampen. Nok en glitrende assist av Arntzen. 

Herfra ebber kampen ut, med noen små sjanser vår vei. 

 

God ferie til gutta!

 

Vestfossen stilte med følgende mannskap:

Les hva bygdeposten skriver om kampen her:
http://www.bygdeposten.no/sport/kif-fotball/fotball/lovet-a-score-og-holdt-ord/s/5-64-210394

 

 

 
Våre samarbeidspartnere

   

 

  

 

 

 

 

 

 

 

Vestfossen IF, Postboks 146 Vestfossen, 3320 VESTFOSSEN
Vestfossen Idrettsforening © 2009-19 Leder: Anette H. Solbakken - ledervif@gmail.com

Innholdsoversikt