Nyheter » 2016 » Juni » Talentleir i Stavanger

Talentleir i Stavanger

04.06.2016

I april gratulerte vi Joshualyn Favour Reeves med uttak til landsdelssamling i Sarpsborg. Vi kan nå Gratulere med uttak til NFF`s talentleir i Stavanger.

I april gratulerte vi Joshualyn Favour Reeves med uttak til landsdelssamling i Sarpsborg. Dette var en samling blant de beste jente fra kretsene Oslo, Akershus, Indre Østland, Østfold, Agder, Buskerud, Vestfold og Telemark i årsklassen J14.

Til daglig spiller Joshualyn på Vestfossens Gutter 15 år, men er også med på kretslaget for J16 og Strømsgodsets eliteakademi for G14.

Vi kan nå gratulere denne målrettede og talentfulle jenta med uttak til Norges Fotballforbunds talentleir i Stavanger 21.- 26. juni.

Til Bygdeposten sier hun «På samlingen i Stavanger vil alt være profesjonelt, og det er kun treningstøy fra Norges Fotballforbund som er tillatt å bruke – akkurat som for landslaget. Det eneste unntaket er sivilt tøy hvis vi skal ut å være sosiale.»

Vi ønsker henne lykke til :-)