Nyheter » 2016 » Mai » Nok en sterk hjemmeseier!

Nok en sterk hjemmeseier!

13.05.2016

Halsen gjestet Strandajordet gress, torsdag kveld, men måtte dra hjem igjen med hverken mål eller poeng.

VIF – Halsen

4 – 0

Hjemmekampen mot nyopprykkede Halsen fra Larvik ble nok en fin opplevelse for Vestfossen.

Anders T. åpnet med scoring etter 26 min, etter at han steg høyest på en corner og overlistet Halsenkeeperen. Utover omgangen var de lite som skjedde, Vestfossen hadde noen halvsjanser, mens Halsen var frempå med en stor sjanse ved en anledning. Dermed stod det 1-0 til pause.

Halsen kom ut med høy intensitet og entusiasme i 2. omgang. De hadde farlige sjanser, men ble avverget av en god Eirik i mål, eller ble stoppet av forsvaret foran.

2 – 0 kom ved Martin T. etter 53 min. Et godt angrep rullet opp på venstre siden resulterer i et hardt innlegg som Martine styrer inn fra 5 meter.

5 min seinere økte Kim til 3- 0. I første omgang fikk han en sjanse fra ca. 10 meter på volley, men forhastet seg og misbrukte sjansen. Når han så fikk sjansen i omtrent akkurat samme situasjon, lot ikke angriperen seg be to ganger og banket den hardt nede i hjørnet. Skuldrene kunne senkes litt.

Eirik fortsatte å holde nullen med gode redninger. Spesielt en reaksjonsredning på skudd fra 7 – 8 meter som han slo over var det klasse over. I tillegg redder han en straffe han selv laget. Eirik lå og ventet i høyrehjørnet og slo ut ballen ut. Halsen prøvde litt til, men ble for svake i de avgjørende øyeblikkene.

7 minutter før slutt la Edvinas på til 4-0 etter å ha gjort mye av forarbeidet selv. Hele laget spilte en gjennomført solid kamp, men Eirik i mål, som ble dagens VIF-gutt og Anders i midtforsvaret utmerket seg litt ekstra denne gang.

VIF stilte med dette laget:

Benyttede reserver: Niclas Holtungen (fra 69.), Fredrik Haugen (fra 83.) og Adnan Zariah (fra 86.)

Kort (gule): Kim og Erik S.