Nyheter » 2016 » Mai » Vestfossen - Mjøndalen 2

Vestfossen - Mjøndalen 2

03.05.2016

Endelig kom årets første seier for Vestfossen.

Vestfossen – Mjøndalen 2

5 - 0

Så kom vendepunktet! Endelig. Vestfossen snudde den negative trenden med tre serietap ved å slå et 2. lag fra Mjøndalen ispedd A-lagsspillere som Stilson, Fuhre og Olie. VIF tok initiativet fra starten av på årets første hjemmekamp på gress. 20 min ut i kampen skrur Pete en corner i bakre stolpe og ut. Det blir en ny corner umiddelbart som settes direkte i mål. 1-0 er et faktum.

Etter halvtimen spilt redder Henrik en stor målsjanse fra MIF, og 6 minutter etterpå nok en kjemperedning. Dette er avgjørende for selvtilliten til en debutant i mål, for lagmoralen og kjempemotiverende for hele laget. Hikki holder på å score 4 minutter før halvtid, men headingen går like over mål. 1-0 ved halvtid.

VIF fortsetter å presse fra avspark i 2. omgang, men MIF har allikevel to store målsjanser som heldigvis ikke gir resultater. Heading og skudd like utenfor. I stedet legger Vegard  på til 2-0 på heading etter perfekt corner fra Pete 10 minutter ut i omgangen. Etter 65 minutter scorer Hikki på hodet etter flott finte og innlegg fra Jonas. 3-0.  Jonas spilte seg stort opp utover i 2. omgang. Mange gode avklaringer og gode pasninger. Martin skyter farlig i det 71 . minutt, og scorer deretter 6 minutter seinere. 4-0. Bror Anders avslutter scoringene for hjemmelaget like før slutt på heading etter corner. 5-0.

Dagens VIF-gutt: Vegard Ulleberg.

Ingen bytter eller kort.

Innbyttere: Jon A., Fredrik Haugen, Steffen, Niklas, Adnan.