Nyheter » 2016 » Mars » Oppkjøring

Oppkjøring

13.03.2016

Vestfossen senior A har forsterket stallen foran denne sesongen.

Vestfossen – sesongoppkjøring – nye spillere

Vestfossen senior A har forsterket stallen foran denne sesongen. Helt siden avslutningen av den gode 2015-sesongen hvor laget endte på 5.plass har det vært arbeidet med forsterkninger.

Nye spillere er Nicolai Njie, 19 år fra Åssiden (angrep), Eirik Johannessen 18 år fra SIF (keeper), Kim Berntsen fra IBK (angrep), Anders Torgersen, 25 år fra MIF (forsvar), Fredrik Haugen 17 år tilbake fra MIF (forsvar), Steffen 19 år fra IBK (keeper).

Noen spillere har også gått ut – Jørgen Albertsen til Kongsberg og Ronny Hvambsal har lagt opp. Men sistnevnte har lovet å hjelpe oss i et knipetak også denne sesongen. Han vil dessuten trene keeperne når tida strekker til.

Treningskampene så langt har gitt gode resultater;

Skarphedin – VIF  1 - 1

VIF – Vollen (4.div.)  9 -1

Hallingdal – VIF 2 – 6

VIF – Lommedalen 5 – 1

Sistnevnte kamp gikk i lett snøvær på Strandajordet, og Lommedalen som vi alltid har hatt store vansker mot ledet 1 – 0 etter første omgang. Vi hadde 4 store målsjanser i de første 45, men keeperen til Lommedalen stod i veien. I 2. omgang satte vi de fleste sjansene i mål etter mye godt kombinasjonsspill. Forsvaret virker svært sikkert og godt organisert med Vegard og Anders i midten, Hikki og Jonas på sidebackene (Erik inn etter 45 min), og keeper Steffen hadde gode inngripener på det lille som kom gjennom. Midtbanen jobbet svært godt både framover og bakover og kommuniserer godt. På topp har Nico stor fart og gjennombruddshissighet, Kim har også stor fart kombinert med plasseringsevne og skuddfot. Konklusjon: Alle spiller en svært bra kamp og gjennomfører de oppgavene de har.

Målene: Pete 1, Nico 2 ( 1 straffe), Armann 1 og Anders 1.