Nyheter » 2016 » Mars » Vestfossen videre til 1. ordinære runde av NM 2016

Vestfossen videre til 1. ordinære runde av NM 2016

30.03.2016

Vestfossen IF - Modum FK, 5-1 (4-1) - Vestfossen tok i mot Modum FK i 2. kvalik til NM 2016

Vestfossen går rett i strupen på Modum. Allerede etter 4 minutter scorer Kim Berntzen. Et velplassert skudd på en feilplassert Modumkeeper etter en flott langpasning fra Hicci.

2 minutter etter står det 2-0, også dette målet ved Kim Berntzen, igjen assistert fra Hicci. Ballen settes i motsatt hjørne fra venstre side av 16 meteren, utenfor rekkevidden til keeper.

Hjemmelaget spiller effektiv fotball og holder ballen i laget. I det 17. minutt er Kim nær ny scoring etter skudd fra 16 meter. Keeper redder denne gang. Martin Torgersen forsøker seg noen minutter seinere fra spissen av 5 meteren, men skuddet reddes.

Etter 24 minutter er det igjen duket for scoring, denne gang av Nico fra skrått hold, assistert av Pete. Ballen sitter kontant i hjørnet.

Samme mann klinker til når det er gått 34 minutter. 4-0 fra nesten samme posisjon. Vestfossen slapper litt av etter 4-0 ledelse, og Modum reduserer til 4-1 like før pause. En tilsynelatende trygg ledelse før 2. omgang, men fortsatt er nervene litt i ulage hos trener Frode. Pausen er brukt til å understreke at kampen ikke er vunnet før 90 minutter er gått. Vi må holde tempo og press oppe.

Etter kun 4 minutter av 2. omgang setter Kim spikeren i kista. En herlig lobb fra ca 20 meter går i mål, og 5-1 er et faktum. Kampen jevner seg noe mer ut etter dette. Pete har sjansen til ytterligere økning av ledelsen i det 53. minutt, det samme har Nico like før timen er spilt. Imidlertid ebber omgangen og kampen ut med 5-1 til VIF.  Vi er klare for 1. runde i NM etter flott gjennomført kamp av hele laget. Alle lagenheter fungerer glimrende og vi framstår som et solid kollektiv.

Keeper Eirik Johannessen debuterer for VIF, han hadde lite å gjøre.  Dagens VIF gutt ble Kim Berntzen.

VIF stilte med dette laget: Eirik Johannessen, Vegard Ulleberg( Erik S. 73 min.), Anders Torgersen, Hicchem Beccaoui –Hikki (Niklas 80 min.), Jonas Jutila, Petter M. Lund, Armann Ingtorsson, Prince M.( Jon Anders 80. min), Martin Torgersen, Kim Berntsen, Nicolai Njie.

Innbyttere: Niklas Holtungen , Jon A. Fiskum, Erik Sandsbakk, Steffen H.