Nyheter » 2017 » April » Tap mot Sprint-Jeløy

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | Januar - April - Mai - Juni - Juli

Tap mot Sprint-Jeløy

23.04.2017

Da ble det tap mot Sprint-Jeløy i årets andre seriekamp, 0-2 endte det på strandajordet kunstgress.

Mange nesten-sjanser, men ingen mål.

DThttps://www.dt.no/lokalfotball/ovre-eiker/sport/sjokkapning-for-vestfossen-noen-kamper-butter-det-bare-i/s/5-57-616389

«Vi er litt for dårlige i motstanderens boks, og kommer forferdelig dårlig ut fra start og må jage utligning hele kampen. Jeg synes vi spiller bra og kommer til mange innlegg, men foran mål er vi ikke gode nok.  Det er noen kamper det bare butter i. Noen kamper blir det mer tilfeldigheter og stang ut som avgjør, og vi har en dårlig dag i dag sier Vestfossens trener, Frode Johannessen.»

Bygdeposten: https://www.bygdeposten.no/sport/fotball/vestfossen-fotball/nedtur-for-vestfossen-i-seriepremi-ren-pa-hjemmebane/s/5-10-104934

«Vi var altfor lite på i dag. Ble for tafatte og samhandlingen manglet i stor grad i de siste pasningene. Da blir det vanskelig, fastslår trener Frode Johannessen. Laget sliter for tiden med skader og annet fravær. Klart det vises at vi mangler solide folk som Anders Torgersen og Vegard Ulleberg, men det er ikke hovedårsaken til at vi taper mot Sprint-Jeløy. Vi er ikke flinke nok. Vi kan ikke være 70 prosent på. Med den motstanden vi møter på dette nivået, må vi hele tiden yte maks – ellers taper vi. Så enkelt er det, sier Johannessen.»

Kampfakta 3. divisjon, avd 1

Vestfossen- Sprint-Jeløy 0-2 (0-1)

Dommer: Morten Flaten (Årvoll IL)

Ass.dommer 1: Vetle Dahl Frislie (Stabæk Fotball)

Ass.dommer 2: Magnus H Tjelle (Ready)

Dommerveileder: Curt-Arne Lannerstedt (Skrim, IL)

Vestfossens lag: Eirik Stenberg Johannessen, Prince Monga, Eirik Løwer Anfinsen, Preben Røren, Prods Kristian Brattgjerd, Petter Mette Lund, Endre Bakke Arntzen, Orhun Aslan Selvi, Anders Nikolai Bærug Ødeverp, Fredrik Smeby, Hichem Bekkaoui..

Innbyttere Vestfossen: Håkon Olsen Wamstad, Martin Torgersen, Sondre Nedberg Rønningen, Kim Vesterheim Berntzen, Emil Kruke Ruud

Mål: 0-1 Andreas Andreassen (28 sek), 0-2 Christoffer Bachke (62).

Gult kort: Petter Mette Lund (Vestfossen), Prince Monga (Vestfossen), Anders Nikolai Bærug Ødeverp (Vestfossen), Fredrik Smeby (Vestfossen), Terje Tangen (Sprint-Jeløy), Christoffer Bachke (Sprint-Jeløy).