Nyheter » 2017 » Juni » J-13 Vinner :)

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | Januar - April - Mai - Juni - Juli

J-13 Vinner :)

16.06.2017

Vestfossen J.13 år ble seriemester 1.divisjon vårsesongen

På 8 kamper ble det 7 seiere, 1 tap og med en målforskjell på 63-14. Seriemesterskapet ble feiret med confettiregn og pølser etter siste kamp.
Nå venter en kort treningspause, før de i slutten av juni starter forberedelser til Norway Cup og HamKam Jente Talentcup som er midt i august.
I Norway Cup venter Djerv1919, Bækkelaget og Hasle/Løren i gruppespillet. Målsetningen til jentene er klar, de skal til A-sluttspill. I HamKam Jente Talentcup er ikke gruppene klare, med de kan møte fjorårsvinner Abildsø, Norsk Fotball Akademi, Skeid m.fl.
Det blir en spennende fotballsommer for jentene :)

På bilde 1 er jentene som følger:
Fra ve. Miriam Steinmoen, Thea Emilie Urstad, Ingrid Halbjørhus, Lotte Fåsen, Andrea Thorrud, Lavina Sharma, Thea Emilie Torgersen Pedersen, Thea Tur Eliassen, Sofie Kalland, Amelia Kolbjørnsen, Marlene Næss, Camilla Holmen og Frida Kristensen.

På bilde 2 er jentene som følger:
Bak fra ve: Frida Kristensen, Thea Emilie Urstad, Andrea Thorrud, Ingrid Halbjørhus, Sofie Kalland, Marlene Næss, Camilla Holmen og Thea Emilie Torgersen Pedersen
Foran fra ve: Lavina Sharma, Miriam Steinmoen, Thea Tur Eliassen, Lotte Fåsen og Amelie Kolbjørnsen