Nyheter » 2017 » Mai » Gutter 2003

2011 | 2012 | 2013 | 2014 | 2015 | 2016 | 2017 | Januar - April - Mai - Juni - Juli

Gutter 2003

14.05.2017

Hva foregår i de yngres rekker? Her kan du lese litt om "gutta krutt" fra 2003 laget :)

Gutter 2003

Gutter 2003- laget er en herlig sammensveiset gjeng på 16 gutter med en god miks av gutter fra Vestfossen, Ormåsen og Fiskum. Det er en aktiv gjeng som holder på med mye forskjellig også utenfor fotballen.

Vi er godt i gang med sesongen, som er første sesong med 11er fotball. Etter en sesong med 9er merkes det at banen blir større, spillerne blir flere og nivået høyere. For å forberede oss, samtidig for å ha det gøy, deltok vi i futsal i vinter. Resultatmessig gikk ikke det så bra, men med få treninger var det spillemessig mye bra.

Vi har allerede deltatt på noen cuper i år for å få trening og erfaring i å spille 11er fotball. Første cupen i Lier i vinter uten en skikkelig 11er trening var en uvant opplevelse med mye læring.

Siden har vi deltatt i flere cuper i nærområdet, og fått øvd oss på å spille 11. Resultatene har blitt bedre og bedre jo nærmere sesongstart vi har kommet. Første seieren som 11er lag fikk vi i treningskamp mot Eiker/Kvikk i vinter. På Drammens cup kom vi også til vårt første A-sluttspill, og det var så gøy at det vil guttene jobbe for å oppleve flere ganger. Før det blir sommerferie skal vi på to cuper til med ambisjoner om å ha det gøy og vinne fotballkamper.

I vinter gjennomført vi også et klubbdommerkurs på klubbhuset. En aktiv gjeng med mange spørsmål gjorde dette til et vellykket kurs med en fornøyd kurslærer. Har noen behov for en dommer til 5er eller 7er kamp så har vi flere utdannede klubbdommere som gjerne stiller opp.

Serien startet dessverre med 1-5 tap mot Solberg. Litt mye nerver kanskje, og mange prestasjoner under pari i den kampen. Derimot var det ingenting som smakte bedre enn å rette opp det tapet i neste kamp mot Mjøndalen. Etter en solid kamp var det ingen tvil om at VIF var det beste laget, og vi ga oss ikke før vi sendte bruntrøyene hjem med 1-5 tap. Alltid deilig å slå naboen.

Tredje kampen var bortekamp mot Heradsbygda, og en fornøyd gjeng kunne konstatere at vi tok med oss en 3-1 seier med hjem til Vestfossen. Ikke vår beste kamp, men vi var gode bakover og effektive fremover.

18. mai er det duket for neste kamp som er toppkamp mot Haugsbygd på hjemlig kunstgress. Forhåpentligvis tar vi med oss gleden og energien fra 17. mai feiringen inn i kampen, og sender Haugsbygd hjem med 0 poeng.

Rune Fredriksen
trener