Fotballskole

Vestfossen UK Football Camp

Velkommen til årets fotballskole. 21.- 24. Juni.

Vestfossen UK football camp
21. – 24. Juni 2017

Vestfossen IF Fotball har etter 20 år med Tine fotballskole i år valgt en annen løsning/form for fotballskole. Vi ønsker å fokusere mer på de yngre i form av høyere og bedre kvalitet i forhold til treningsøkter, instruksjon o.l. på en slik skole.

UK Sport and Events som skal holde fotballskolen er et konsept med UEFA kvalifisert profesjonelle fotballtrenere knyttet til engelsk Premier League-klubber. Ian Thompson og Robbie Mcaldon som til daglig er tilknyttet Liverpool er eiere/drivere av denne bedriften.

Opplegget er basert på 120 deltagere- 60 Jenter/gutter 7-11 år fra kl 9-12 og 60 Jenter/gutter 12-15 år fra kl. 13-16 i 4 dager. Hver av disse gruppene på 60 blir så delt inn i 4 grupper a` 15 spillere.

4 trenere fra England står for innhold og hoved instruksjon, med noe hjelp fra egne rekker som «støtter opp» rundt hver gruppe. For den eldste gruppen vil det også i løpet av disse dagene være en 1times økt kalt 'Talk Sport' som oppfordrer hver gutt / jente til å bli involvert i en sportsrelatert diskusjon. Dette er ikke som en skoleleksjon fordi de gjør det veldig uformelt og sikrer at det er en morsom aktivitet, men med en pedagogisk fordel.

Hovedtrenere: Ian Thompson, John Coggins, Nathan Quirk, Connor Wearing

Fotball campen er kanskje ikke foreldrevennlig i forhold til tidspunkter og at det nå er 4 halve dager, men av de engelske karenes brede erfaring orker ikke barna i denne alderen å holde topp fokus gjennom en hel dag. For å oppnå best mulig kvalitet og læring har de derfor valgt dette konseptet.

Det meste av informasjon ligger også inne i det nye påmeldingssystemet der dere både melder på og betaler, men her er noe info:

Pris: 950,- pr pers (kr 50,- i søskenrabatt pr søsken)

Inkl: T-skjorte, ball, frukt og drikke hver dag.

Påmeldingsfrist m/ betaling: 5.juni eventuelt avsluttes påmelding når det er fullt. Så her er det «førstemann til mølla».
LINK TIL PÅMELDING - https://www.superinvite.no/#/invitation/24b43fb034a10d78bec71274033b4096